Verhalen van klanten

Je kan erop rekenen dat we ons uiterste voor je doen en zijn dan ook erg trots op onze mooie reviews.
Tevreden en blije klanten, dat is waar we voor gaan. Benieuwd hoe onze klanten het hebben ervaren? De beoordelingen en verhalen geven een goed beeld.

Het makelaars team heeft zich flink ingespannen om in korte tijd een goed resultaat te behalen, wat tevens ook gelukt is. Prima makelaar, ik zou ze aanraden. Ook waren er mooie foto’s gemaakt en leuke filmpje via Facebook waar men realtime vragen aan de verkoper of makelaar kan stellen.

Alles verliep erg soepel en uiteindelijk werd het huis al binnen 1 maand voor de vraagprijs verkocht. Daarom wil ik Odette daarvoor ontzettend bedanken daarvoor. Je merkt ook dat Odette al erg veel ervaring heeft en je advies kan geven om het huis aan de juiste persoon te verkopen.

Amstelhoven Makelaars heeft mij perfect geholpen bij de verkoop van mijn appartement. Goede service, vriendelijk en duidelijk contact en de woning is snel en zonder problemen verkocht!

Met makelaar en andere medewerkers was er een heel goed contact. We werden allervriendelijkst geholpen, aandacht en tijd genoeg. Zowel met dehuur van ons nieuwe huis, als met de verkoop van her oude! Deze makelaar is zeker aan te bevelen!

Meer zien?

Check onze beoordelingen op Google & Funda.

LInk naar:Google reviewsLInk naar:Funda beoordelingen

Heb je interesse of vragen? Neem contact op!

LInk naar:Verhalen van klantenLInk naar:Diensten

Volg ons
op social media

Burgemeester
Haspelslaan 45
1181 NB Amstelveen

020 – 6435588
info@amstelhoven.nl

BTW: 806054645B01
KvK: 33291208