Ons kantoor

Over ons

Welkom op onze website. Ons team bestaat uit ervaren makelaars en vrolijke medewerkers. Vanuit Amstelveen verplaatsen we ons naar alle hoeken en gaten van de “Groot Amsterdam”.

Het verkopen of aankopen van een huis is complex en het is goed om niet over een nacht ijs te gaan. Er zijn veel stappen in het proces van “Ik ga mijn huis verkopen of ik wil een huis kopen” tot de sleuteloverdracht. Wij bij Amstelhoven kennen het klappen van de zweep, nemen zoveel als mogelijk werk uit handen en luisteren naar je wensen en behoeftes. Het doel? Een zo soepel mogelijk proces, waarbij we je waardes naar voren willen brengen. Natuurlijk zijn wij er na het proces nog steeds voor je. Tijdens, ervoor, erna en nog vele jaren in de toekomst!

Vertrouwen is voor ons het allerbelangrijkst. Wij zijn er voor jou en doen alles om deze belofte na te komen. Jij geeft aan wat je van ons wilt en wij doen daar nog eens een flinke schep boven op. Terugdeinzen doen we niet, want niks is ons te gek.

Kom eens langs op de koffie/thee! Met een kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar goed leren kennen en alvast de belangrijkste punten bespreken. Met een telefoontje of email kunnen we al snel contact met elkaar leggen en vragen van jou beantwoorden.

Na het kennismakingsgesprek leggen we de besproken zaken op een rijtje en zullen wij direct een plan voor je opstellen. Dit kost allemaal niks; wij zijn het liefst super goed voorbereid.

Ons A-team staat altijd klaar voor iedereen: harde werkers met het hart op de juiste plek! Wij doen altijd een stap extra en gaan niks uit de weg. Van A tot Z nemen wij alles op ons.

Onze medewerkers

Odette

Odette

NVM-Makelaar/Taxateur (RMT) / Directeur

Odette, actief en ondernemend baasje. Altijd op de fiets in weer en wind, als de agenda het toelaat. Geniet van haar bedrijf, de omgang met klanten, vernieuwing en ziet overal kansen. Is gek op omdenken: glas halfvol of half leeg? Nee, waar is de kraan. Zij laat zich misschien het best omschrijven als multifunctioneel vastgoedvrouw pur sang.

Stefan

Stefan

NVM-Makelaar/Register Makelaar Wonen (RM)

Actief en ondernemend. Geniet van de omgang met klanten, vernieuwing, gezin en haalt veel plezier uit diverse vriendschappen. Zijn tweede liefde: sport. Regelmatig aan het fitnessen en wekelijks te zien in het heren-1 hockey team. Ook fan van Ajax en Max. Onze sporty guy, dus! En het belangrijkste, gek op vastgoed!

Michiel

Michiel

Assistent-Makelaar (A-RMT)

Michiel, hospitality mentaliteit, gecombineerd met spontaniteit & een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn studie (assistent) makelaar gaat hem goed af en daarnaast geniet hij met enige regelmaat met zijn vriendengroep van een hapje & een drankje. Een echte levensgenieter dus!

Rob

Rob

Vastgoedadviseur

Rob, vakkundig, sociaal én betrouwbaar. Wandelende encyclopedie en onze rots in de branding. Liefhebber van voetbal en fan van - volgens hem - onze mooie club uit Amsterdam: AJAX. In de avonduren is hij druk bezig met zijn studie tot een ‘echte’ makelaar! En het jaarlijkse uitje met de vriendengroep slaat hij nooit over.

John

John

Financieel adviseur / Directeur JRB Hypotheken en Verzekeren

John, enthousiast, betrouwbaar en oplossingsgericht. Snelle denker met duizelingwekkend cijfermatig inzicht. De klant wegwijs maken in hypothekenland gaat hem moeiteloos af. En dat is begrijpelijk: een geboren docent volgens de leerkrachten van zijn middelbare school. Genieten is zijn motto. Kijkt graag naar Max (F1) en is voetbal liefhebber in hart en nieren.

LInk naar:Verhalen van klantenLInk naar:Diensten

Volg ons
op social media

Burgemeester
Haspelslaan 45
1181 NB Amstelveen

020 – 6435588
info@amstelhoven.nl

BTW: 806054645B01
KvK: 33291208