Huis kopen

Huis kopen

Je gaat je op de woningmarkt begeven. Spannend! Of het nou de eerste, tweede of misschien wel zoveelste keer is, het is een grote beslissing en er komt veel bij kijken. We willen het zo prettig mogelijk maken door je te ondersteunen op alle mogelijke gebieden.

Allereerst willen we graag kennis maken onder het genot van een kop koffie. Een belangrijk moment, als je het ons vraagt. We willen namelijk al je woningwensen weten!

En dat is niet het enige. Ons aankoopproces is een zorgeloos proces, waarbij we zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Jij geeft ons aan in hoeverre je ons wilt laten meedoen in het proces, rekening houdend met jouw persoonlijke voorkeur.

Eenmaal gesproken hebben we een idee van jouw woonwensen en gaan we direct aan de slag. Je zoekcriteria worden toegevoegd aan onze database, onderdeel van de NVM-uitwisseling van huizen. Dit is een database met alle huizen, die beschikbaar komen of al beschikbaar zijn. Natuurlijk zijn we er ook om jouw aanbevelingen te doen gebaseerd op jouw wensen. Een perfecte manier om je te oriënteren.

We had a great experience with Amstelhoven estate agents. They helped us with house search and purchase process very well. Odette and John along with Rob, Michiel bring great expertise to table and knowledge of the the market. We were able to close a deal in record 1 months time and. Contract process was also handled smoothly.

Odette en haar team zijn zeer deskundig en behulpzaam. In een lastige markt voor kopers hebben zij ons enorm geholpen met advies over marktwaarde en biedingen. Ze hebben uitstekende en actuele informatie over de markt, waardoor we altijd een bezichtiging konden regelen. De communicatie verliep prettig en vlot en het team was altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden. Vanaf de eerste ontmoeting hebben we het volste vertrouwen gehad in deze makelaar.

Al snel kunnen wij huizen vinden die aansluiten op jouw woonwensen. Dat kunnen we je verzekeren! Dan komt de volgende stap, het bezichtigen. Je zal samen met ons naar de huis gaan om alle ins en outs van het huis te bekijken. Je krijgt de mogelijkheid om over alles vragen te stellen. Moet er iets worden uitgezocht? Dan komen we zo snel mogelijk met een antwoord.

Na het bezichtigen van de huizen kun je beslissen wat je wilt: een bod uitbrengen of niet? Het is natuurlijk nodig om het enige onderzoek te doen voordat je een bod uitbrengt. We hebben de expertise in huis om een marktconform bod te doen. Aan de hand van de berekeningen, inschatting van de marktwaarde, woningstatus, financiële mogelijkheden en nog veel meer kun je een keuze maken. Dit bespreken wij natuurlijk altijd samen, zodat jij weet wat je doet. Zodra je hebt besloten, versturen wij het bod naar de verkopend makelaar. En wordt het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd!

Als het niet zo is gelopen gaan we meteen kijken naar andere mogelijkheden. We gaan verder met het vinden, bezoeken en onderzoeken van huizen.

We staan voor jou klaar en zijn altijd in te schakelen wanneer nodig. We doen graag een stapje extra wanneer dit nodig is. Jij staat namelijk bij ons centraal. Vragen, problemen of andere omstandigheden zijn voor ons nooit een punt.

LInk naar:Verhalen van klantenLInk naar:Diensten

Volg ons
op social media

Burgemeester
Haspelslaan 45
1181 NB Amstelveen

020 – 6435588
info@amstelhoven.nl

BTW: 806054645B01
KvK: 33291208