Over ons

Welkom op onze website. Ons team bestaat uit ervaren makelaars en vrolijke medewerkers. Vanuit Amstelveen verplaatsen we ons naar alle hoeken en gaten van de “Groot Amsterdam”.

Het verkopen of aankopen van een huis is complex en het is goed om niet over een nacht ijs te gaan. Er zijn veel stappen in het proces van “Ik ga mijn huis verkopen of ik wil een huis kopen” tot de sleuteloverdracht. Wij bij Amstelhoven kennen het klappen van de zweep, nemen zoveel als mogelijk werk uit handen en luisteren naar je wensen en behoeftes. Het doel? Een zo soepel mogelijk proces, waarbij we je waardes naar voren willen brengen. Natuurlijk zijn wij er na het proces nog steeds voor je. Tijdens, ervoor, erna en nog vele jaren in de toekomst!

Vertrouwen is voor ons het allerbelangrijkst. Wij zijn er voor jou en doen alles om deze belofte na te komen. Jij geeft aan wat je van ons wilt en wij doen daar nog eens een flinke schep boven op. Terugdeinzen doen we niet, want niks is ons te gek.

Kom eens langs op de koffie/thee! Met een kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar goed leren kennen en alvast de belangrijkste punten bespreken. Met een telefoontje of email kunnen we al snel contact met elkaar leggen en vragen van jou beantwoorden.

Na het kennismakingsgesprek leggen we de besproken zaken op een rijtje en zullen wij direct een plan voor je opstellen. Dit kost allemaal niks; wij zijn het liefst super goed voorbereid.

Ons A-team staat altijd klaar voor iedereen: harde werkers met het hart op de juiste plek! Wij doen altijd een stap extra en gaan niks uit de weg. Van A tot Z nemen wij alles op ons.