Makelaar Amstelveen-  Welkom bij Amstelhoven Makelaars!

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar in Amstelveen? Wil je een woning kopen? Sparren over jouw woonwensen? Of wil je hulp bij bezichtigingen of een verkoopstrategie? Neem vrijblijvend contact op met Amstelhoven.

Het enthousiaste team van Amstelhoven zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen. Wij geven advies, houden rekening met uw persoonlijke wensen en handelen razendsnel wanneer de situatie daarom vraagt. De volgende diensten biedt Amstelhoven makelaars:

Huis kopen

Droom je van een klein appartement dichtbij het stadscentrum, een nieuwe woning in een bruisende wijk of een ruim huis nabij het Amsterdamse Bos? Waar je ook van droomt, het kopen van een huis is één van de grootste beslissingen in je leven. Een aankoopmakelaar vergroot de kans op het vinden van uw droomwoning. Onze makelaars staan klaar om je te begeleiden van bezichtiging tot het bod uitbrengen en de uiteindelijke aankoop. Met toegang tot het nieuwste aanbod woningen in Amstelveen en jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt, verzekert Amstelhoven dat je je droomwoning vindt tegen de beste prijs.

Huis verkopen

Je huis verkopen in Amstelveen? Spannend! Maar als verkoopmakelaar grijpen wij deze uitdaging met beide handen aan. Met de concurrentie van andere verkopers, is het belangrijk om je woning op de beste manier te presenteren en te prijzen. Ons team bij Amstelhoven heeft bewezen strategieën en technieken om ervoor te zorgen dat je woning opvalt en de aandacht krijgt die het verdient. Van professionele fotografie tot overtuigende teksten en effectieve marketingstrategieën op platformen zoals Funda, wij zorgen voor de beste presentatie van je woning.

Verhuur en beheer

Ons team in Amstelveen is gespecialiseerd in zowel verhuur als het beheren van vastgoed. Wij nemen alle zorgen uit handen, van het opstellen van een solide huurcontract tot het regelen van regulier onderhoud. Daarnaast zorgen we voor een transparante communicatie tussen alle betrokken partijen en streven we naar duurzame huurrelaties. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Amstelveen en juridische aspecten garanderen we een zorgeloze verhuurervaring voor zowel ervaren vastgoedeigenaren als degenen die nieuw zijn in de wereld van verhuur.

Wat is mijn woning vandaag waard?

Ontdek de waarde van je huidige woning met onze handige tool, ‘Wat is mijn woning waard?’ Vul simpelweg enkele gegevens in, en krijg direct een realistische schatting van de waarde van je woning en de beste verkoopprijs. Vertrouw op onze expertise om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je woning.

LInk naar:Verhalen van klantenLInk naar:Over ons

Volg ons
op social media

Burgemeester
Haspelslaan 45
1181 NB Amstelveen

020 – 6435588
info@amstelhoven.nl

BTW: 806054645B01
KvK: 33291208

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen?

Hypotheken

Het kiezen van de juiste hypotheek is net zo belangrijk als het kiezen van het juiste huis. Met de vele opties beschikbaar, kan het kiezen van de beste hypotheek overweldigend voor je zijn. Amstelhoven Makelaardij bemiddelt niet in hypotheken en verzekeringen. Daarvoor verwijzen we je met plezier door naar onze partner JRB Hypotheken & Verzekeringen, die ook in Amstelveen is gevestigd. JRB fungeert als een financiële vertrouwenspartner, biedt expertise in consultatie en vormt de schakel tussen haar cliënten en een breed netwerk van dienstverleners.

Taxaties

Een hypotheek nodig? Wil je een huis verkopen? Of ben je gewoon benieuwd naar de waarde van je woning?. Onze gecertificeerde taxateur heeft jarenlange ervaring en levertn gedetailleerde en nauwkeurige taxatierapporten. Bij deze taxatie kijkt de specialist naar de staat van onderhoud, de inhoud, de oppervlakte, de functionele indeling, de constructie, de mate van isolatie en energiezuinigheid, verplichtingen en rechten, de ligging en de omgeving, het bestemmingsplan en de marktsituatie.

Vrijblijvende adviezen

Het kopen, verkopen of verhuren van een woning is een belangrijke stap in je leven. Daarom vinden wij bij Amstelhoven Makelaardij dat je voorzien moet zijn van de juiste informatie voordat je een besluit neemt. Onze experts staan altijd klaar om je te voorzien van gedetailleerd advies, zonder dat je ergens aan vastzit.

Heb je vragen over de lokale woningmarkt in Amstelveen, het nieuwste woningaanbod of over het proces van een huis kopen of verkopen? Amstelhoven, dé juiste makelaar in Amstelveen, is er om je te helpen. Door onze verregaande kennis van de Amstelveense woningmarkt en jarenlange ervaring in de vastgoedsector, kun je vertrouwen op onze vrijblijvende adviezen. Wij geloven dat een goed geïnformeerde cliënt de beste beslissingen neemt, en daarom zetten we ons in om jou van de beste informatie te voorzien vanuit ons makelaarskantoor in Amstelveen. Neem gerust contact met ons op!

Gecertificeerde makelaars

Amstelhoven is een professionele makelaar in Amstelveen en daarom hechten we grote waarde aan integriteit. Al onze makelaars zijn gecertificeerd en voldoen aan de standaarden binnen de makelaardij. Een gecertificeerde aankoopmakelaar garandeert niet alleen deskundigheid, maar ook een up-to-date kennis van de huidige woningmarkt, regelgeving en ontwikkelingen.

Onze cliënten verdienen het beste, en daarom investeren we voortdurend in de bijscholing en training van ons team. Door te kiezen voor een gecertificeerde makelaar van Amstelhoven, kies je voor betrouwbaarheid, transparantie en een partner die jouw belangen optimaal behartigt. Leer ons team kennen!

Burgemeester
Haspelslaan 45
1181 NB Amstelveen

020 – 6435588
info@amstelhoven.nl

BTW: 806054645B01
KvK: 33291208

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Sta je aan het begin van het kopen van je eerste woning of overweeg je te verkopen? Heeft u nog geen goede makelaar in Amstelveen gevonden? Of wil je weten wat jouw huis waard is? Amstelhoven Makelaardij is er om je te begeleiden. We nodigen je uit voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen, doelen en zorgen bespreken. Onze deskundige makelaars bieden inzicht, beantwoorden al je vragen en helpen je de volgende stappen in je vastgoedavontuur te plannen. Laat ons jouw partner zijn in deze reis en profiteer van onze uitgebreide expertise en diepgaande kennis van de regio Amstelveen, Aalsmeer en Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en zet die eerste belangrijke stap.