Huis verkopen

Huis verkopen

Spannend! Er moet veel geregeld worden en daar helpen we graag. Je wilt je huis verkopen en daar een goede verkoopopbrengst voor krijgen en zoveel mogelijk ontzorgd worden. Hoe we daarvoor zorgen? Vooral dankzij korte lijntjes, flexibiliteit, bakken aan ervaring en een woningmarkt die voor ons geen geheimen meer kent. Dat is namelijk wat je krijgt bij Amstelhoven.

Amstelhoven makelaars hebben ons uitstekend geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning . Met ruime ervaring, no nonsense mentaliteit en gedegen vakkennis hebben zij de verkoop van onze woning op zeer korte termijn weten te realiseren. Uitstekende bereikbaarheid, duidelijke communicatie waardoor je meteen weet waar je aan toe bent en wat er speelt. Wij hebben het gehele proces als zeer prettig en professioneel ervaren!!

De verkoop van ons huis is door Amstelhoven Makelaars perfect verzorgd. Het contact met Odette van Mourik was uitermate plezierig, net als het contact met de andere medewerkers van het kantoor. De voorbereiding van de verkoop verliep vlot, de bezichtigingen werden goed gepland en binnen 12 dagen was het huis verkocht. Wij hadden geen omkijken naar de administratieve afhandeling en werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kortom: wij kunnen Amstelhoven Makelaars van harte aanbevelen!

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een sterke verkoopstrategie voor je huis. Het resultaat? De beste promotie met schitterende foto’s en scherpe teksten. Dat alles vindt je weer terug op Funda, social media en in onze mooie brochure. Wilt je weten hoe wij dit voor mekaar krijgen? Lees verder.

Wij zijn namelijk van alle huizen thuis op het gebied van verkoop en laten graag zien hoe wij dit aanpakken:

 • Met een fantastische presentatie van je huis op alle beschikbare media kanalen.
 • Met een hotline tijdens de onderhandelingen, die passen bij het huis.
 • Wij halen het onderste uit de kan als het gaat om de prijs en andere voorwaarden.
 • Met één op één bezichtigingen, geclusterd of verspreid in de week, online bezichtigingen of open huis, al naar gelang je wensen.
 • Wij zullen alles dubbel checken. Bijvoorbeeld koopovereenkomst, nota van afrekening en leveringsakte.
 • Het hele verkoopttraject staan wij zij aan zij met je, oftewel wij zijn er steeds bij tot en met de sleuteloverdracht.
 • Het einde van de rit: je bent eigenaar af. Ook dan zijn wij er voor je.

Amstelhoven Makelaars heeft ons perfect al 2 keer geholpen, bij kopen in jaar 2019 en ook bij verkopen in 2022. Odette en Florentine zijn heel professioneel en vriendelijk, met erg veel ervaringen en ze kunnen je altijd goed advies geven. Ze hebben een prettige manier van communiceren en goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren, ook promotiemateriaal (foto’s) was heel goed verzorgd. We zijn zeer tevreden.

What I like the most about Amstelhoven is the marketing of the property. A lot of attention was put on the pictures, measurements, text and inclusion. Also, it was very easy the communicate with them via chat and other technologies. The process was very smooth. Good advice was given during the negotiation. This is the second transaction in two years and we are vey happy with Amstelhoven.

Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wij regelen alles voor je en begeleiden je tijdens het hele verkoopproces. Legt je iets bij ons neer, dan regelen wij dat. Heb je een vraag, dan krijg je een antwoord. Wij helpen je altijd!

Ons A-team staat altijd voor je klaar en beschikt over de middelen om alles zo netjes mogelijk te laten verlopen.

 • In ons online systeem (move.nl) kunt je de belangrijkste gegevens voor de verkoop van je huis digitaal aanleveren.
 • Met ons interne takensysteem houden wij ons verkoopproces nauwgezet voor je in de gaten.
 • In ons online systeem kunt je je gegevens bekijken wanneer je dat wilt: je hebt 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht in ons verkoopproces en weet je altijd wat er speelt.
 • Wij houden je actief op de hoogte en bewaken alle stappen gedurende de verkoop.
 • Alle teamleden spreken vloeiend Engels op deze internationale markt.
 • Een WhatsApp groep met ons A-team, zo heb je snelle en efficiënte communicatie.
 • In-house hypotheekadviseur voor korte lijnen.
 • Uitstekende contacten met derden, die ook betrokken zijn bij de verkoop van je huis.
 • Wij kunnen snel schakelen en werk uit handen nemen als het nodig is tijdens het verkoopproces.
 • Wij zijn actief in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam en omstreken.
 • Mooie reviews op Funda van onze klanten. Genoeg redenen om voor ons te kiezen, toch?

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op!

LInk naar:Verhalen van klantenLInk naar:Diensten

Volg ons
op social media

Burgemeester
Haspelslaan 45
1181 NB Amstelveen

020 – 6435588
info@amstelhoven.nl

BTW: 806054645B01
KvK: 33291208